SAPANCA (2)

Buluşma ve konvoy resimlerimiz.

Re: 4 Ekim 2009 Sapanca Fotoları Buyrun...

Mesajgönderen Mehmet GEZİCİ » Çrş Eki 07, 2009 9:10 pm

abilerim bende çıktımmı acaba ? :roll:
34 UT 5699 /1976 A2 SL <<<< YaDiGaR >>>> 34 FZ 132 /1975 A2 SL<<<GüNeYLiM>>>
Sevgi Fedakarlık İster ! ! !
Kullanıcı avatarı
Mehmet GEZİCİ

Mesajgönderen Ozan iPEK » Çrş Eki 07, 2009 9:33 pm

Selamlar gerçekten güzel bir etkinlik olmuş emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler aranızda olamadığım için kusuruma bakmayın gerçekten çok üzüldüm.. :(
Ozan İpek (Abiden Anadolcu)(ARABASIZ SADE VATANDAŞ)
Ozan iPEK

Mesajgönderen HAKAN PEKZORLU » Prş Eki 08, 2009 12:10 am

Kanal 24 teki moderatör gece kuşağında az önce tekrar verdiler haberi.Harikaydı vallahi.Çok güzel haber yapmışlar helal olsun adamlara.Feyzullah Yılmaz parçalardan bahsetti,Onur İpek bende dört tane var diyordu,Haluk Teke bunlar çocuk gibi pek kalmadı bunlardan diyordu.Anadol'larin dönüşü falan çok güzeldi.Anadol'ların isimlerinden de bahsettiler yadigar shrek beyaz prens gibi.En çok ta Yadigar ve Mehmet Gezici çıkmış dönerken.Kemikçi Ali abimizin Siyah İncisi ve Hakan Kalender'in
kırmızı Anadol'u da yer alıyordu haberde arşivden bulup çıkarmışlar onlarıda..Seçkin Koç'u göremedim yalnız ona üzüldüm halbuki onunla da konuşmuşlardı.Bu haberin cd sini istemek lazım kanal 24'ten.Foruma atıp oradan izleriz artık bol bol.Ben çok beğendim harikaydı.Anadol ve Anadol'cular herşeyin en iyisine layıklar.Emeği geçenlere çok teşekkürler.Bu ve bunun gibi programların daha da artması dileği ile.ONUR SEÇKİN FEYZULLAH siz nasıl adamlarsınız ya kaşla göz arasında nereden buldunuz bu adamları hemen medya da yer alıyoruz sayenizde.Sizden korkulur vallahi.Allah yolunuzu açık etsin.Ben artık her etkinliğe katılmazmıyım.Bakarsın bir yerlerden bir kamera çıkar sayenizde şöhret basamaklarını tırmanırım. :D
Kullanıcı avatarı
HAKAN PEKZORLU

Mesajgönderen Feyzullah YILMAZ » Prş Eki 08, 2009 6:49 am

HAKAN PEKZORLU yazdı:Kanal 24 teki moderatör gece kuşağında az önce tekrar verdiler haberi.Harikaydı vallahi.Çok güzel haber yapmışlar helal olsun adamlara.Feyzullah Yılmaz parçalardan bahsetti,Onur İpek bende dört tane var diyordu,Haluk Teke bunlar çocuk gibi pek kalmadı bunlardan diyordu.Anadol'larin dönüşü falan çok güzeldi.Anadol'ların isimlerinden de bahsettiler yadigar shrek beyaz prens gibi.En çok ta Yadigar ve Mehmet Gezici çıkmış dönerken.Kemikçi Ali abimizin Siyah İncisi ve Hakan Kalender'in
kırmızı Anadol'u da yer alıyordu haberde arşivden bulup çıkarmışlar onlarıda..Seçkin Koç'u göremedim yalnız ona üzüldüm halbuki onunla da konuşmuşlardı.Bu haberin cd sini istemek lazım kanal 24'ten.Foruma atıp oradan izleriz artık bol bol.Ben çok beğendim harikaydı.Anadol ve Anadol'cular herşeyin en iyisine layıklar.Emeği geçenlere çok teşekkürler.Bu ve bunun gibi programların daha da artması dileği ile.ONUR SEÇKİN FEYZULLAH siz nasıl adamlarsınız ya kaşla göz arasında nereden buldunuz bu adamları hemen medya da yer alıyoruz sayenizde.Sizden korkulur vallahi.Allah yolunuzu açık etsin.Ben artık her etkinliğe katılmazmıyım.Bakarsın bir yerlerden bir kamera çıkar sayenizde şöhret basamaklarını tırmanırım. :D

Hakan abi ,bizim sırrımız DOSTLUK VE DÜRÜSTLÜKTE saklı,ve bu durum sizler gibi özü sözü bir insanlarla pekişip gelişiyor.Burda RİYAKARLIK,FIRILDAKLIK,HIYARLIK yok maalesef....
Dün birçok kişiden telefon aldım,birde akşam kuşağındada çıkmışız,eve giderken apartmanda kardeşim kapıyı açtı ..'abi az önce sizler vardınız Kanal 24 te 'dedi.Ancak ben gecede yakalayamadım,farketmez oda yeter...bunlar ısınma turları Hakan abi...gör bak daha neler olacak...boşuna SÖMÜRÜLMÜŞÜZ...
Dostluğumuz yeter,kimsenin zoruna gitmesin...
En iyi arkadaştan,en büyük düşman çıkar.....
Kullanıcı avatarı
Feyzullah YILMAZ
Mesaj Panosu Yöneticisi

Re: SAPANCA (2)

Mesajgönderen Feyzullah YILMAZ » Prş Eki 08, 2009 6:50 am

CAN CEYLANOĞLU yazdı:resimler gerçekten on numara çıkmış bende o karelerin içnde olmak isterdim ama maalesef bu sefer olmadı artık diğer toplantılara inşallah...

İnşallah inşallah,bizde seni aramızda görmekten gurur duyuyoruz kardeşim... 8-)
Kullanıcı avatarı
Feyzullah YILMAZ
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen Feyzullah YILMAZ » Prş Eki 08, 2009 6:52 am

feyzullah efe yazdı:hey maaşallah sağnak yağmur vardı orda ise yanıyo

Hava bizden yanaydı adaş,süperdi günlük güneşlikti...birtek akşam dönüşte İzmitin içinde yağmur vardı ,oda gişelerden sonra bitti... 8-)
Kullanıcı avatarı
Feyzullah YILMAZ
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen yusufbeyazıt » Prş Eki 08, 2009 7:04 am

Muhteşem bir gün olmuş,resimlerde keyifle seyrediliyor..ellerinize emeğinize sağlık abilerim.. :)
yusufbeyazıt

Mesajgönderen yusufbeyazıt » Prş Eki 08, 2009 7:07 am

Abi akşam bende gördüm sizleri,Feyzi abi 'her Anadolcunun çeyiz sandığı vardır 'dedi.... :lol: :lol:
Ben buradaki işyerimde çok Anadolcu gördüm,ama sizler başkasınız abi....sizde YALAKALIK yok....sizler gibi insanlara her zaman çay ikramı var :lol: :lol:
yusufbeyazıt

Mesajgönderen Kamil_Öztürk » Prş Eki 08, 2009 8:24 am

ya okadarda bekledim gece haberlerini ben tv yi kapattıktan sonra çıkmış demek ki :evil:
nasaıl temin ederiz haberi...
34 EH 2291 Anadol SL
Kamil_Öztürk

Mesajgönderen HAKAN PEKZORLU » Prş Eki 08, 2009 4:50 pm

Anadol bahane dostluk şahane.
Kullanıcı avatarı
HAKAN PEKZORLU

ÖncekiSonraki

Dön Etkinlik Resimleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir