HAKAN PEKZORLU yazdı:Kanal 24 teki moderatör gece kuşağında az önce tekrar verdiler haberi.Harikaydı vallahi.Çok güzel haber yapmışlar helal olsun adamlara.Feyzullah Yılmaz parçalardan bahsetti,Onur İpek bende dört tane var diyordu,Haluk Teke bunlar çocuk gibi pek kalmadı bunlardan diyordu.Anadol'larin dönüşü falan çok güzeldi.Anadol'ların isimlerinden de bahsettiler yadigar shrek beyaz prens gibi.En çok ta Yadigar ve Mehmet Gezici çıkmış dönerken.Kemikçi Ali abimizin Siyah İncisi ve Hakan Kalender'in
kırmızı Anadol'u da yer alıyordu haberde arşivden bulup çıkarmışlar onlarıda..Seçkin Koç'u göremedim yalnız ona üzüldüm halbuki onunla da konuşmuşlardı.Bu haberin cd sini istemek lazım kanal 24'ten.Foruma atıp oradan izleriz artık bol bol.Ben çok beğendim harikaydı.Anadol ve Anadol'cular herşeyin en iyisine layıklar.Emeği geçenlere çok teşekkürler.Bu ve bunun gibi programların daha da artması dileği ile.ONUR SEÇKİN FEYZULLAH siz nasıl adamlarsınız ya kaşla göz arasında nereden buldunuz bu adamları hemen medya da yer alıyoruz sayenizde.Sizden korkulur vallahi.Allah yolunuzu açık etsin.Ben artık her etkinliğe katılmazmıyım.Bakarsın bir yerlerden bir kamera çıkar sayenizde şöhret basamaklarını tırmanırım.
CAN CEYLANOĞLU yazdı:resimler gerçekten on numara çıkmış bende o karelerin içnde olmak isterdim ama maalesef bu sefer olmadı artık diğer toplantılara inşallah...
feyzullah efe yazdı:hey maaşallah sağnak yağmur vardı orda ise yanıyo
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir