27 OCAK 2013 PAZAR KAHVALTI

Toplantı,konvoy,yemek, teklif ve duyuruları.

27 OCAK 2013 PAZAR KAHVALTI

Mesajgönderen Onur iPEK » Çrş Oca 16, 2013 10:57 am

Arkadaşlar; 27 Ocak 2013 Pazar günü Anadolu yakasında Dilruba Restaurantta saat 10'dan itibaren kahvaltı yapacağız. Açık büfe kişi başı 30 TL. Yer çok güzel.Üyelerimizde Mustafa Yurtkoru abimiz organize etti. Katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Avrupa yakasından gidecek arkadaşlarla, köprüye giderken zincirlikuyu kavşağında buluşalım saat 09:00 gibi. Anadolu yakasıda organize olsun kendi içinde :-)

KAHVALTI YAPILACAK YERİN LİNKİ:

http://www.dilruba.com.tr/
Mevlana "ne olursan ol gel" demiş.
Ben Mevlana değilim, bana gelirken adam olda gel...
Onur iPEK
Mesaj Panosu Yöneticisi

Re: 27 OCAK 2013 PAZAR KAHVALTI

Mesajgönderen Feyzullah YILMAZ » Çrş Oca 16, 2013 6:47 pm

İnşallah ordayız....sanırım Anadolsuz....üşeniyorum kış günü garajdan çıkarmayı.... :roll:
En iyi arkadaştan,en büyük düşman çıkar.....
Kullanıcı avatarı
Feyzullah YILMAZ
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen Feyzullah YILMAZ » Prş Oca 17, 2013 7:35 am

fatih koyunoğlu yazdı:Feyzullah abi normalde kullanmıyor musun? Paslanmasın delikanlı...Bana ver sen onu. :D
Aslında oraya gelmeyi çok isterdim ama çok zor gibi duruyor.

Kullanmıyorum...inşallah bir vw bus alınca satıcam zaten....Anadol mevzuuları çok yordu ve baydı beni artık... :(
Kullanıcı avatarı
Feyzullah YILMAZ
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen Feyzullah YILMAZ » Cmt Oca 19, 2013 10:34 am

Fatih kardeşim tabiki yalnız bırakmam,ancak bizler ,yani 2006 dan beri Anadol topluluklarında yer alan görev alan arkadaşlar,yorulduk vede birçok şeyi yaşayarak bir doyuma ulaştık....pek zevk vermiyor artık...nedenide çok fazla hedef olduk,uğraşıldık....sonundada bıktık...zira daha önemli işler vede daha keyifli gruplar var....vw ciler gibi...hiç değilse belli olgunlukta...Anadol grupları hep parça satma ,araba gösterme,etiket yapma,bende var,ben bilirim gibi çocukça ve boş işlerde boy gösterirler....tüm organizasyonları ve buluşmaları belli kişiler yapar zaten....onlar mızırdanır hep.Çoğu araba ve parça simsarıdır,arada bir görünüp bide ortalığı karıştırıp artislik yaparlar.
Kullanıcı avatarı
Feyzullah YILMAZ
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen mustafa yurtkoru » Pzr Oca 20, 2013 12:19 pm

anadol dosları tum arkadaşları 27 ocak pazar sabahı fetıhpaşa korusu dılruba restorantta kahvaltıya beklıyoruz katılımlarımızı beklıyoruz bızı sızden mahrum etmeyın kalabalık bır katılım olsun muhabbetımız şen olsun haydı doslar :roll:
Kullanıcı avatarı
mustafa yurtkoru

Mesajgönderen CAN CEYLANOĞLU » Sal Oca 22, 2013 1:40 pm

Feyzullah YILMAZ yazdı:Fatih kardeşim tabiki yalnız bırakmam,ancak bizler ,yani 2006 dan beri Anadol topluluklarında yer alan görev alan arkadaşlar,yorulduk vede birçok şeyi yaşayarak bir doyuma ulaştık....pek zevk vermiyor artık...nedenide çok fazla hedef olduk,uğraşıldık....sonundada bıktık...zira daha önemli işler vede daha keyifli gruplar var....vw ciler gibi...hiç değilse belli olgunlukta...Anadol grupları hep parça satma ,araba gösterme,etiket yapma,bende var,ben bilirim gibi çocukça ve boş işlerde boy gösterirler....tüm organizasyonları ve buluşmaları belli kişiler yapar zaten....onlar mızırdanır hep.Çoğu araba ve parça simsarıdır,arada bir görünüp bide ortalığı karıştırıp artislik yaparlar.

sensiz olmaz abi sen gösteriş meraklısı olanları takma kafana ...
CAN CEYLANOĞLU 34 SG 264 ANADOL A2 MK1 --PAŞALI--
CAN CEYLANOĞLU

Mesajgönderen Feyzullah YILMAZ » Çrş Oca 23, 2013 8:07 am

CAN CEYLANOĞLU yazdı:
Feyzullah YILMAZ yazdı:Fatih kardeşim tabiki yalnız bırakmam,ancak bizler ,yani 2006 dan beri Anadol topluluklarında yer alan görev alan arkadaşlar,yorulduk vede birçok şeyi yaşayarak bir doyuma ulaştık....pek zevk vermiyor artık...nedenide çok fazla hedef olduk,uğraşıldık....sonundada bıktık...zira daha önemli işler vede daha keyifli gruplar var....vw ciler gibi...hiç değilse belli olgunlukta...Anadol grupları hep parça satma ,araba gösterme,etiket yapma,bende var,ben bilirim gibi çocukça ve boş işlerde boy gösterirler....tüm organizasyonları ve buluşmaları belli kişiler yapar zaten....onlar mızırdanır hep.Çoğu araba ve parça simsarıdır,arada bir görünüp bide ortalığı karıştırıp artislik yaparlar.

Eyvallah kardeşim...dostları bırakmıyoruz zaten.... 8-)
Kullanıcı avatarı
Feyzullah YILMAZ
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen CAN CEYLANOĞLU » Çrş Oca 23, 2013 8:53 am

Feyzullah YILMAZ yazdı:
CAN CEYLANOĞLU yazdı:

Eyvallah kardeşim...dostları bırakmıyoruz zaten.... 8-)

bu güzel işte :) ;)
CAN CEYLANOĞLU 34 SG 264 ANADOL A2 MK1 --PAŞALI--
CAN CEYLANOĞLU

Mesajgönderen Feyzullah YILMAZ » Prş Oca 24, 2013 12:33 pm

fatih koyunoğlu yazdı:Arkadaşlar kahvaltıya katılım ne durumda olacak? Bir liste oluşturuldu mu? :mrgreen:

Valla pek belli olmaz,zaten bizler yani uzun süredir birbirini tanıyan kemik kadro yalnızca birbirini görüp sohbet amaçlı katılıyor....çoğumuz Anadolları getirmeyiz bile....sayıda çok önemli değil...zira canımız istedikçe yine toplanırız.... 8-)
Kullanıcı avatarı
Feyzullah YILMAZ
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen mustafa yurtkoru » Cmt Oca 26, 2013 5:38 pm

anadolsevenleryarın kahvaltı ve sohbet gunudur baglar başindan üsküdara ınerken fıstık agacı işiklardan saga gırıyoruz 3 yol agzına gelınce soldan devam edınce yol bıtınce tam karşinıza cıkıyor dılrubag yarın sabah goruşmek üzre selamlar saygılar
Kullanıcı avatarı
mustafa yurtkoru

Sonraki

Dön Etkinlik Teklifleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir