KAHVALTI YAPILACAK YERİN LİNKİ:
http://www.dilruba.com.tr/
fatih koyunoğlu yazdı:Feyzullah abi normalde kullanmıyor musun? Paslanmasın delikanlı...Bana ver sen onu.![]()
Aslında oraya gelmeyi çok isterdim ama çok zor gibi duruyor.
Feyzullah YILMAZ yazdı:Fatih kardeşim tabiki yalnız bırakmam,ancak bizler ,yani 2006 dan beri Anadol topluluklarında yer alan görev alan arkadaşlar,yorulduk vede birçok şeyi yaşayarak bir doyuma ulaştık....pek zevk vermiyor artık...nedenide çok fazla hedef olduk,uğraşıldık....sonundada bıktık...zira daha önemli işler vede daha keyifli gruplar var....vw ciler gibi...hiç değilse belli olgunlukta...Anadol grupları hep parça satma ,araba gösterme,etiket yapma,bende var,ben bilirim gibi çocukça ve boş işlerde boy gösterirler....tüm organizasyonları ve buluşmaları belli kişiler yapar zaten....onlar mızırdanır hep.Çoğu araba ve parça simsarıdır,arada bir görünüp bide ortalığı karıştırıp artislik yaparlar.
CAN CEYLANOĞLU yazdı:Feyzullah YILMAZ yazdı:Fatih kardeşim tabiki yalnız bırakmam,ancak bizler ,yani 2006 dan beri Anadol topluluklarında yer alan görev alan arkadaşlar,yorulduk vede birçok şeyi yaşayarak bir doyuma ulaştık....pek zevk vermiyor artık...nedenide çok fazla hedef olduk,uğraşıldık....sonundada bıktık...zira daha önemli işler vede daha keyifli gruplar var....vw ciler gibi...hiç değilse belli olgunlukta...Anadol grupları hep parça satma ,araba gösterme,etiket yapma,bende var,ben bilirim gibi çocukça ve boş işlerde boy gösterirler....tüm organizasyonları ve buluşmaları belli kişiler yapar zaten....onlar mızırdanır hep.Çoğu araba ve parça simsarıdır,arada bir görünüp bide ortalığı karıştırıp artislik yaparlar.
sensiz olmaz abi sen gösteriş meraklısı olanları takma kafana ...
Feyzullah YILMAZ yazdı:CAN CEYLANOĞLU yazdı:Feyzullah YILMAZ yazdı:Fatih kardeşim tabiki yalnız bırakmam,ancak bizler ,yani 2006 dan beri Anadol topluluklarında yer alan görev alan arkadaşlar,yorulduk vede birçok şeyi yaşayarak bir doyuma ulaştık....pek zevk vermiyor artık...nedenide çok fazla hedef olduk,uğraşıldık....sonundada bıktık...zira daha önemli işler vede daha keyifli gruplar var....vw ciler gibi...hiç değilse belli olgunlukta...Anadol grupları hep parça satma ,araba gösterme,etiket yapma,bende var,ben bilirim gibi çocukça ve boş işlerde boy gösterirler....tüm organizasyonları ve buluşmaları belli kişiler yapar zaten....onlar mızırdanır hep.Çoğu araba ve parça simsarıdır,arada bir görünüp bide ortalığı karıştırıp artislik yaparlar.
sensiz olmaz abi sen gösteriş meraklısı olanları takma kafana ...
Eyvallah kardeşim...dostları bırakmıyoruz zaten....
fatih koyunoğlu yazdı:Arkadaşlar kahvaltıya katılım ne durumda olacak? Bir liste oluşturuldu mu?
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir