1.ANADOL BULUŞMASI (ANADOLİST ŞENLİĞİ)

Toplantı,konvoy,yemek, teklif ve duyuruları.

1.ANADOL BULUŞMASI (ANADOLİST ŞENLİĞİ)

Mesajgönderen Onur iPEK » Prş Haz 10, 2010 10:00 pm

Sevgili Anadolseverler;

Bu yıl kısmetse 1.gerceklesecek olan Anadol buluşmamızı,(şenliğimizi adına ne demek isterseniz ) 27 Haziran 2010 pazar günü İstanbul, Samandıra,Serdivan Restaurant tesislerinde gercekleştiriyoruz. Yaptığımız yer araştırmaları sonucunda en mantıklı yerin burası olduğuna karar verdik.

Bu bulusmayı sağlayan her ne kadar da Anadol Fan Klup olsada; Anadola gönül vermiş dostlarımızın katkıları, katılımcı ruhları ile daha renkli ve güzel bir hale gelecektir.

Şenlik günü: 27 Haziran 2010 Pazar
Şenlik Mekanı: Serdivan Tesisleri-Samandıra
Şenlik Saati :09.00-18.00
Katılım Ücreti: Arac başı 15 (on beş) TL

Detaylar;

Değerli Anadol dostları, şenlik alanına 15 TL ödeyip giriş yaptıktan sonra, araclarımızı bize ayrılan alana park edeceğiz. Tesisde tuvalet, cocuk oyun parkı, su, market mevcut. Yiyecek, icecek,et,mangal, ihtiyacınız olan her şeyi kendiniz getirebiliyorsunuz. Dilediğinizce eğlenebilirsiniz.

Buluşmanın yapılacağı gün renkli bir Anadol korteji yapmayı planlıyoruz. Detayları bildireceğiz.

17 gün gibi kısa bir zamanımız var. Hep birlikte sizlerinde katılımı ile 1. Anadolist (Anadol İstanbul) buluşmamızı icra edelim. Söylemeye ne hacet Anadolist dediysek, Anadolu olan olmayan, Anadola gönül vermiş, bizlerle olmak isteyen herkese kapımız acık.
Mevlana "ne olursan ol gel" demiş.
Ben Mevlana değilim, bana gelirken adam olda gel...
Onur iPEK
Mesaj Panosu Yöneticisi

Re: 1.ANADOL BULUŞMASI (ANADOLİST ŞENLİĞİ)

Mesajgönderen mustafa yurtkoru » Prş Haz 10, 2010 11:29 pm

kısmet olursa orda olucaz oglumda geldı okul tatılı tum doslara sevgıler saygılar :)
Kullanıcı avatarı
mustafa yurtkoru

Mesajgönderen HAKAN PEKZORLU » Cum Haz 11, 2010 8:18 am

Anadol'umu ve kendimi şimdiden hazırlıyayım.Benim için en güzel şenlik bu şenlik. :D
Kullanıcı avatarı
HAKAN PEKZORLU

Mesajgönderen Seçkin KOÇ » Pzr Haz 13, 2010 10:18 am

kimsenin ilgisini çekmedi yada son dakikaya bıraktı herkes. :roll:
... anadol bu bi(LA)der ...
Seçkin KOÇ

Mesajgönderen Mehmet GEZİCİ » Pzr Haz 13, 2010 12:22 pm

Seçkin KOÇ yazdı:kimsenin ilgisini çekmedi yada son dakikaya bıraktı herkes. :roll:

nasıl çekmez ağbi dün gece hemen FACEBOOK ta etkinlik gerçekleştirdim vee paylaştım birçok kişiye ulaştım eee bakalım ne olacak kaç kişi olacağız bu arada ANADOLİST adıda çok beğenilmiş gelen yorumlar ve mesajlarda hep belirtilmiş bu düşünceyle sizler dünyayı sallarsınız diyorlar çok mutlu oldum bende ;) :)
34 UT 5699 /1976 A2 SL <<<< YaDiGaR >>>> 34 FZ 132 /1975 A2 SL<<<GüNeYLiM>>>
Sevgi Fedakarlık İster ! ! !
Kullanıcı avatarı
Mehmet GEZİCİ

Mesajgönderen Feyzullah YILMAZ » Prş Haz 17, 2010 6:45 am

Önemli olan bir arada olmak....sevdiğimiz ANADOL markası zaten görevini tamamlayıp müzede yerini almış..bundan sonra üretimi hayal.Ancak bizler beş araç on araç sevdiğimiz dostlarla bir arada olup sohbet etmek keyifli dakikalar geçirmek için orada olacağız.Zira tüm dostların ANADOL dan daha önemli iş,aile ve normal yaşantıları var ,ve bu yaşantılar tabiki daha önemli.Gelebilen gelir gelemiyen kalbimizdedir zaten...hiç üzülmesinler.Bir yıl gibi kısa bir sürede zaten piknik,kahvaltı,iftar,toplantı,gezi ,tv haberleri,gazete makalelerinde yer aldık....HOBİMİZE YETER BUNLAR... ;)
En iyi arkadaştan,en büyük düşman çıkar.....
Kullanıcı avatarı
Feyzullah YILMAZ
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen Seçkin KOÇ » Prş Haz 17, 2010 8:14 am

arkadaşlar şu tarih meselesi ben bu topluluğa girdim gireli var ama hala anlaşılamamış kişiye özel gün ayarlanmıyor herkese uyabilecek bir gün oluyor gelen gelir gelemeyen eğer tutarsa bir sonraki organizasyona gelir şimdi bu yazdığımı kimse üstüne almasın ! yapılan herhangi bir organizasyondan bir gün öncesine kadar dahi geliyorum deyip gelmeyen sonrakinde ise tarih tutmadı diye mesajları artık yazmayalım önemli olan elimizden geleni o an için yapabilelim en güzeli bu değilmi alınganlıklar yeri değil burası.
... anadol bu bi(LA)der ...
Seçkin KOÇ

Mesajgönderen feyzullah efe » Prş Haz 17, 2010 9:32 am

dostlarım sizlerdeen çok özür diliyorum bu sene aranızda olamayacağım aynı tarihte bağlı bulunduğum fabrikanın aile gezisi var hemde uludağda bende servis sorumlusu olarak orda bulunmam gerekiyor bu kadar tesadüf olmamalıydı ama benim elimde deyil gerçekten sizleri yürekten kucaklıyorum sevgilerimle anadol dostunuz ..aslında pilanlarımda gelmek özlem gidermek vardı engellere takıldım bu sene

FEYZULLAH EFE
Bursadan geçerken uğramazsan,lastikler PIIISSSSSS !
Kullanıcı avatarı
feyzullah efe

Mesajgönderen Feyzullah YILMAZ » Prş Haz 17, 2010 9:39 am

feyzullah efe yazdı:dostlarım sizlerdeen çok özür diliyorum bu sene aranızda olamayacağım aynı tarihte bağlı bulunduğum fabrikanın aile gezisi var hemde uludağda bende servis sorumlusu olarak orda bulunmam gerekiyor bu kadar tesadüf olmamalıydı ama benim elimde deyil gerçekten sizleri yürekten kucaklıyorum sevgilerimle anadol dostunuz ..aslında pilanlarımda gelmek özlem gidermek vardı engellere takıldım bu sene

FEYZULLAH EFE

Adaşım sen kalbimizdesin be yaaa.....gelemesende ADAMLIĞIN ,ŞEREFİN yeter senin... ;)
Kullanıcı avatarı
Feyzullah YILMAZ
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen Feyzullah YILMAZ » Prş Haz 17, 2010 5:21 pm

gürcan nalbur yazdı:NAPALIM KISMET BEN ŞAHSEN KIMSEYE ALINMIYORUM SAKIN OLE ANLAŞILMASI CANIMIZ SAĞOLSUN :)

Estağfurullah olurmu hiç...kim müsait olursa.... ;)
Kullanıcı avatarı
Feyzullah YILMAZ
Mesaj Panosu Yöneticisi

Sonraki

Dön Etkinlik Teklifleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir