işte bu yılki buluşmamızda sağsalim gerçekleşti...şükürler olsun .Kulübümüzün kuruluşundan itibaren heryıl yaptığımız ve her yıl kalitesinin arttığı buluşmamızın resimlerini çeken dostlar bu başlık altına toplayabilirler.Şimdiden seneye yapılacak 4.buluşmanın heyecanı hepimizi kapladı.
Kısaca buluşmamızı özetlemek istiyorum.Keşif için iki kere gittiğim Sapancadaki piknik alanımızı çok değerli bir amcamız (Nuri Yazıcı) işletiyor.Ben etkinlikten iki hafta ve etkinlikten bir gün önce oğlum Polatla afişleri asmak için Sapancaya gittim.Çok hoş ve sakin bir mekan.Sabah 07:00 de buluşma alanı olan Çamlıca gişelerden İst. gurubu hareket ettik,ancak Kutköy civarında benim arabnın sol ön balatası yapışık kaldığından ,duman dumana mehmetcik opete zorunlu giriş yaptık.Zaman kaybetmemek adına eşyaları ve kızımla eşimi Seçkin kardeşimin aracına,Polat ve bende Ahmet abinin aracına bindik.Yani bir araç eksik olacaktık....

3.buluşmanın anısına sticker ve çok güzel bir fotoblok ,araçlarında olmayanlarada anadolturkey.com yazıları hediye edildi.Günboyu hasret giderildi,oğlum başta olmak üzere birçok ufaklık göle girdi....göle atılan oltalar boş çıktı.
Öğlene doğru OTOHABER dergisinden Yunus kardeşimiz alana geldi,yanındaki dostlarıda göle girme keyfini kaçırmadı.Ayrıca kendiside Zonguldaklı olan Yunus kardeşimiz Şeref Gökçe abimizle uzun uzun sohbet etti.Resimler çekildi,mangallar yakıldı.Eski dostlarla uzun sohbetler yapıldı.Özellikle 2009 yılından beri görmediğimiz Cem Erdoğan kardeşimizi aramızda görmek ayrı bir keyifti.
Mekan gerçekten güzel ve rahattı (sanırım sık sık kamp yapmaya giderim)...burayı bulmama vesile olan vosvoscu abim Ali dayıyada ayrıca teşekkürler.
Akşam dönüşü herkes farklı zamanlarda yaptı...ben ve Ahmet abi İzmirliyi almak için Opete vardık ,aküsü far açık kaldığından bitmişti,takviye attık marş azizlik yaptı...çektik vurdurduk çalıştı...ve frenler kendini bırakmış balatalar rahetlamıştı...sorunsuz eve vardım...demekki bizim İzmirli Sapancaya gitmek istememiş.Ahmet abiye çok teşekkürler...ailemi taşıyan Seçkine çok teşekkürler.
Ayrıca buradan ,yılda bir kez yapılan tarihi belli olan buluşmamıza katılan,destek veren,arayıp selam gönderen tüm dostlara Haluk abiye,Mustafa abiye,Kemal abiye,Kemal ustaya,Arif ,Murat,Cem kardeşlerime,Serhat kardeşime,Serkan kardeşime,tatiline yarım bırakıp gelen Onur kardeşime,Armağan kardeşime,131 ci Serdar kardeşime,Hakan Kalendere,arada bizi ziyaret eden Fatih kardeşime teşekkürler.Ayrıca ismini unuttuğum dostlara,katılan aile bireylerine,yengelere çok çok teşekkürler.
Bir ufak dikkat çekmek istiyorum, etkinlik isteyip,buluşma isteyip,hatta Sapancaya gidelim deyipte ,değişik garip bahanelerle gelmeyen dostlara seneye şimdiden işlerini ayarlamalarını tavsiye ediyorum...zira arada başka bir etkinlik yapacak imkan ve vaktim olmayacak.

EVET DOSTLAR RESİMLER GELSİİİİN......