3.ANADOL BULUŞMASI (ŞENLİĞİ) 1 TEMMUZ 2012 SAPANCA

Buluşma ve konvoy resimlerimiz.

3.ANADOL BULUŞMASI (ŞENLİĞİ) 1 TEMMUZ 2012 SAPANCA

Mesajgönderen Feyzullah YILMAZ » Pzt Tem 02, 2012 8:17 am

Değerli Anadol dostları;
işte bu yılki buluşmamızda sağsalim gerçekleşti...şükürler olsun .Kulübümüzün kuruluşundan itibaren heryıl yaptığımız ve her yıl kalitesinin arttığı buluşmamızın resimlerini çeken dostlar bu başlık altına toplayabilirler.Şimdiden seneye yapılacak 4.buluşmanın heyecanı hepimizi kapladı.

Kısaca buluşmamızı özetlemek istiyorum.Keşif için iki kere gittiğim Sapancadaki piknik alanımızı çok değerli bir amcamız (Nuri Yazıcı) işletiyor.Ben etkinlikten iki hafta ve etkinlikten bir gün önce oğlum Polatla afişleri asmak için Sapancaya gittim.Çok hoş ve sakin bir mekan.Sabah 07:00 de buluşma alanı olan Çamlıca gişelerden İst. gurubu hareket ettik,ancak Kutköy civarında benim arabnın sol ön balatası yapışık kaldığından ,duman dumana mehmetcik opete zorunlu giriş yaptık.Zaman kaybetmemek adına eşyaları ve kızımla eşimi Seçkin kardeşimin aracına,Polat ve bende Ahmet abinin aracına bindik.Yani bir araç eksik olacaktık.... ;) Sakin bir yolculuktan sonra Kırkpınar Sapanca çarşıda ihtiyaçlar için durduk..sağolsun orada bizi sabaha karşı Zonguldaktan gelen Şeref abimiz bekliyordu.Alışveriş bitti alana geçtik.heryanı çim olan ,ağaçların gölgesine Anadollar parkedildi.Gölkenarındaki masalara kahvaltılıklar atıldı.Daha sonra aramıza Boludan iki araçla Hakan kardeşimiz,ve İzmitten Hasbi ,Yalovadan Armağan,katve yaklaşık 90 kişi ile sakin ve keyifli bir gün yaşandı.
3.buluşmanın anısına sticker ve çok güzel bir fotoblok ,araçlarında olmayanlarada anadolturkey.com yazıları hediye edildi.Günboyu hasret giderildi,oğlum başta olmak üzere birçok ufaklık göle girdi....göle atılan oltalar boş çıktı.
Öğlene doğru OTOHABER dergisinden Yunus kardeşimiz alana geldi,yanındaki dostlarıda göle girme keyfini kaçırmadı.Ayrıca kendiside Zonguldaklı olan Yunus kardeşimiz Şeref Gökçe abimizle uzun uzun sohbet etti.Resimler çekildi,mangallar yakıldı.Eski dostlarla uzun sohbetler yapıldı.Özellikle 2009 yılından beri görmediğimiz Cem Erdoğan kardeşimizi aramızda görmek ayrı bir keyifti.
Mekan gerçekten güzel ve rahattı (sanırım sık sık kamp yapmaya giderim)...burayı bulmama vesile olan vosvoscu abim Ali dayıyada ayrıca teşekkürler.
Akşam dönüşü herkes farklı zamanlarda yaptı...ben ve Ahmet abi İzmirliyi almak için Opete vardık ,aküsü far açık kaldığından bitmişti,takviye attık marş azizlik yaptı...çektik vurdurduk çalıştı...ve frenler kendini bırakmış balatalar rahetlamıştı...sorunsuz eve vardım...demekki bizim İzmirli Sapancaya gitmek istememiş.Ahmet abiye çok teşekkürler...ailemi taşıyan Seçkine çok teşekkürler.

Ayrıca buradan ,yılda bir kez yapılan tarihi belli olan buluşmamıza katılan,destek veren,arayıp selam gönderen tüm dostlara Haluk abiye,Mustafa abiye,Kemal abiye,Kemal ustaya,Arif ,Murat,Cem kardeşlerime,Serhat kardeşime,Serkan kardeşime,tatiline yarım bırakıp gelen Onur kardeşime,Armağan kardeşime,131 ci Serdar kardeşime,Hakan Kalendere,arada bizi ziyaret eden Fatih kardeşime teşekkürler.Ayrıca ismini unuttuğum dostlara,katılan aile bireylerine,yengelere çok çok teşekkürler.
Bir ufak dikkat çekmek istiyorum, etkinlik isteyip,buluşma isteyip,hatta Sapancaya gidelim deyipte ,değişik garip bahanelerle gelmeyen dostlara seneye şimdiden işlerini ayarlamalarını tavsiye ediyorum...zira arada başka bir etkinlik yapacak imkan ve vaktim olmayacak. ;) Bu arabalar bizde oldukça birlikten kuvvet doğar...

EVET DOSTLAR RESİMLER GELSİİİİN...... 8-) 8-)
En iyi arkadaştan,en büyük düşman çıkar.....
Kullanıcı avatarı
Feyzullah YILMAZ
Mesaj Panosu Yöneticisi

Re: 3.ANADOL BULUŞMASI (ŞENLİĞİ) SAPANCA 01.07.2012

Mesajgönderen demirsoy » Pzt Tem 02, 2012 1:59 pm

ilk fotoğraflar benden olsun :)

Öncelikle 3. Anadol Buluşması'nda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Anadol severler ile harika bir gün geçirdik. Çok sayıda fotoğraf çekildi ama öncelikle katılan araçlar için yaptığım albümümü paylaşıyorum. Fırsat buldukça farklı kareler eklemeye çalışacağım. Bende sizler gibi 4. Anadol Buluşması'nı iple çekiyorum.
Katılan araçları görebilmek için aşağıdaki linke tıklayın :) İyi seyirler
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150937181423178.420646.734558177&type=1&l=cf24cdd50b
Kullanıcı avatarı
demirsoy

Mesajgönderen Onur iPEK » Pzt Tem 02, 2012 2:17 pm

IMG_2174.JPG
IMG_2174.JPG (747.99 KiB) 34488 kere görüntülendi
Mevlana "ne olursan ol gel" demiş.
Ben Mevlana değilim, bana gelirken adam olda gel...
Onur iPEK
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen Seçkin KOÇ » Pzt Tem 02, 2012 8:19 pm

kıııssskaaaaaaanaaaaannnlaaaaar çatlasın kıskananlar çatlasın.haydeee tempo :D :D :D
... anadol bu bi(LA)der ...
Seçkin KOÇ

Mesajgönderen semihtunca » Pzt Tem 02, 2012 9:58 pm

çok güzel geçmiş yine orda olamadım ama kalbim sizinleydi
fotoraflarla avunalım artık
34 RY 055 // 1973 A2 // BUKALEMUN
Kullanıcı avatarı
semihtunca

Mesajgönderen CAN CEYLANOĞLU » Sal Tem 03, 2012 8:40 am

bende orada olmayı çok istedim ama kısmetten ötesi yok herhangi bir mazeret yazıpta böyle mazeret olmaz v.s demenizide istemiyorum insanlar için ansızın ve istenmesede olusan aksilikler gelişiyor. Benimde başıma bir olay geldi. Kendi anadolum yanımda olmamasına rağmen farklı bir araç bile ayarlamıştım ama girişte dedimya kısmetten ötesi yok ve sizlerle olamadım...

sizlerle zaman geçiremediğim için üzgünüm ve mutsuzum...

Siz saygıdeğer büyüklerim, kardeşlerim kusura bakmayın bende bu ailenin içinde bir parça olarak herdaim yanınzda olmaya çalışacağım...

Özellikle FEYZULLAH abi sana teşekkür etmeden geçemeyeceğim tüm organizasyonlarda imzan kesin var gerçek tetikleyici fedakar bir kişiliktesin...

Diğer abilerim sizlerede saygım sonsuz...

--PaŞaLı--
CAN CEYLANOĞLU 34 SG 264 ANADOL A2 MK1 --PAŞALI--
CAN CEYLANOĞLU

Mesajgönderen Feyzullah YILMAZ » Sal Tem 03, 2012 9:07 am

CAN CEYLANOĞLU yazdı:bende orada olmayı çok istedim ama kısmetten ötesi yok herhangi bir mazeret yazıpta böyle mazeret olmaz v.s demenizide istemiyorum insanlar için ansızın ve istenmesede olusan aksilikler gelişiyor. Benimde başıma bir olay geldi. Kendi anadolum yanımda olmamasına rağmen farklı bir araç bile ayarlamıştım ama girişte dedimya kısmetten ötesi yok ve sizlerle olamadım...

Siz saygıdeğer büyüklerim, kardeşlerim kusura bakmayın bende bu ailenin içinde bir parça olarak herdaim yanınzda olmaya çalışacağım...

Özellikle FEYZULLAH abi sana teşekkür etmeden geçemeyeceğim tüm organizasyonlarda imzan kesin var gerçek tetikleyici fedakar bir kişiliktesin...

--PaŞaLı--

Can kardeşim çok teşekkürler...sizler varsınızki bende bişeyler yapabiliyorum...Tabiki bizler heryere koşuyoruz,şaşkınlığımız başka etkinliklere ,şehir dışına aracıyla koşup giden ve bizede etkinlik yapın deyip(yani yanımızda görünüp)dalga geçer gibi bahane üreten dostlara.... :? Unutmamak gereken şu;bizler bu araçları seviyoruz...bir arada olmayı seviyoruz...yolda olmayı seviyoruz...yolda kalmayı seviyoruz....elele birlik olursak araçlarımız daha uzun yaşar.... 8-)

Birde sanırım geçmişte yanlış fikirlere kapılıp, cephe alıp ,sırt dönenler ,bizlerle olmaya ya cesaret bulamıyorlar,yada mahçuplar....ama zaman haklıyı gösterdi....biz unuttuk...zira bizlerin problemi yoktu....buyrun katılın aramıza...yada kenardan izleyin...yorumsuzca...

Yani uzun lafın kısası..sen rahat ol Can kardeşim... 8-)
En iyi arkadaştan,en büyük düşman çıkar.....
Kullanıcı avatarı
Feyzullah YILMAZ
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen CAN CEYLANOĞLU » Sal Tem 03, 2012 9:21 am

Feyzullah YILMAZ yazdı:
CAN CEYLANOĞLU yazdı:bende orada olmayı çok istedim ama kısmetten ötesi yok herhangi bir mazeret yazıpta böyle mazeret olmaz v.s demenizide istemiyorum insanlar için ansızın ve istenmesede olusan aksilikler gelişiyor. Benimde başıma bir olay geldi. Kendi anadolum yanımda olmamasına rağmen farklı bir araç bile ayarlamıştım ama girişte dedimya kısmetten ötesi yok ve sizlerle olamadım...

--PaŞaLı--

Can kerdeşim çok teşekkürler...sizler varsınızki bende bişeyler yapabiliyorum...Tabiki bizler heryere koşuyoruz,şaşkınlığımız başka etkinliklere ,şehir dışına aracıyla koşup giden ve bizede etkinlik yapın deyip(yani yanımızda görünüp)dalga geçer gibi bahane üreten dostlara.... :? Unutmamak gereken şu;bizler bu araçları seviyoruz...bir arada olmayı seviyoruz...yolda olmayı seviyoruz...yolda kalmayı seviyoruz....elele birlik olursak araçlarımız daha uzun yaşar.... 8-)

Birde sanırım geçmişte yanlış fikirlere kapılıp, cephe alıp ,sırt dönenler ,bizlerle olmaya ya cesaret bulamıyorlar,yada mahçuplar....ama zaman haklıyı gösterdi....biz unuttuk...zira bizilerin problemi yoktu....buyrun katılın aramıza...yada kenardan izleyin...yorumsuzca...

Yani uzun lafın kısası..sen rahat ol Can kardeşim... 8-)

zaten bu tarafta kalan kişiler aklından cinlik geçmeyen güzel insanlar herkez biliyor bir dönem soğutmak için çok çaba harcayanlar oldu özellikle gençlere yönelik...

Bazı kişiler sadece prim yapacağı etkinliklere katılıyor buda aşikar ve açık...
ama bizim aile içimizde prime yer yok varsa bi yükseliş herkese aynı zevki güzelliği sağlayacak şekilde yürüyoruz...

dediğin gibi abi uzun lafın kısası;

'YAŞIYORSAK YAŞATACAĞIZ'...
CAN CEYLANOĞLU 34 SG 264 ANADOL A2 MK1 --PAŞALI--
CAN CEYLANOĞLU

Mesajgönderen Kamil_Öztürk » Sal Tem 03, 2012 2:00 pm

teyze oğlumun dügünü nedeniyle Tekirdağ-Muratlı da bulunduğumdan dolayı çok istememe rağmen 3.Anadol Buluşmasına katılamadım.
Gelmek için çok çaba gösterdim ama olmadı.
Gerçekten çok keyifli bir buluşma olmuş
ben ve shrek te aranızda olsak ne güzel olurdu.
iyi günler
tşk...
34 EH 2291 Anadol SL
Kamil_Öztürk

Mesajgönderen Onur iPEK » Sal Tem 03, 2012 4:26 pm

6.JPG
6.JPG (339.99 KiB) 33996 kere görüntülendi
Mevlana "ne olursan ol gel" demiş.
Ben Mevlana değilim, bana gelirken adam olda gel...
Onur iPEK
Mesaj Panosu Yöneticisi

Sonraki

Dön Etkinlik Resimleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir